Over
Verbree Boogzinkers

Verbree Boogzinkers denkt mee

Voor de grond-, weg- en waterbouw, maar ook bij overheidsprojecten, is betrouwbaarheid een belangrijke keuzefactor. Met onze jarenlange ervaring en goede contacten met aannemer biedt Verbree Boogzinkers die zekerheid met gemak.

Wij zijn ervan overtuigd dat het maken van een boogzinker een efficiënte en waardevolle techniek is voor de aanleg van voorzieningen en bekabeling. Zelfs als een boogzinker niet mogelijk is, kunnen wij uitwijken naar een andere methode, zoals een gestuurde boring of een stalen persing. Wij informeren u eerlijk en duidelijk over de voor- en nadelen van elke (boor)methode. Indien nodig kunnen wij ook bemiddelen bij vergunningsaanvragen en voorzien in de benodigde documentatie. 
Verbree Boogzinkers is flexibel en zoekt naar de beste oplossing.

Zeker van onze zaak

Bij elke aanvraag volgen wij dezelfde procedure. Een goede voorbereiding is het halve werk, en zeker ook noodzakelijk om risico’s te beperken en onverwachte situaties te voorkomen. Op uw verzoek zorgen wij voor een vergunningstekening voor de gemeente, provincie en/of waterschap. Tevens is het mogelijk om een compleet boogzinker-/boorplan door ons op te laten stellen. Hierin nemen wij sterkteberekeningen mee en meten wij in op locatie. Het leveren van een theoretisch dwarsprofiel kunt u ook aan ons overlaten.

We gebruiken de KLIC-melding van het Kadaster om overzicht te krijgen van de situatie op locatie. Ons team maakt gebruik van digitale middelen, zodat zij ook ter plekke nog (tekenings-)wijzigingen kunnen ontvangen of doorsturen.

Onze afspraken, uw zekerheid

Om inzicht te geven in onze betrouwbaarheid binnen de keten maken wij onze WKA-verklaring als download beschikbaar. Ook goed om te weten: Verbree Boogzinkers is NEN 4400-1 en VCA gecertificeerd!

Download WKA documenten